Skip to content

Advies jaarabonnement

Uiteraard staat de eerste A in de naam van A-fair voor Administratie.
Maar eigenlijk vinden we dat het echte werk daarna pas gaat beginnen.
Het verwerken van administratieve gegevens is weliswaar een serieuze en geconcentreerde aangelegenheid, ook voor ons, alleen ligt onze toegevoegde waarde in het verlengde.

En wel bij de tweede A in de naam van A-fair die staat voor Advies. 
We merken het gedurende onze contacten met ondernemers keer op keer. Er bestaat een enorme behoefte om regelmatig met ons te overleggen. Zijn het belangrijke onderwerpen? Dat bepalen wij niet. Als een relatie het belangrijk vindt, dan vinden wij dat ook.
De ene keer gaat het over de resultaatontwikkelingen, de marketing, de arbeidsovereenkomsten, dan weer over de cash flow, of over een mogelijke investering, het pensioen, een bedrijfsovername, de financiële planning, bedrijfsfinanciering, de automatisering, het (levens-)testament. Onze relaties bepalen het onderwerp, doen ze dat niet dan komen wij wel met een voorstel.

Hoe werkt het?

Bij het verzorgen van jaarstukken wordt veelal gewerkt met vaste budgetten.
Omdat relaties graag vooraf zekerheid willen voert A-fair dat ook in voor advieswerkzaamheden.
Abonnementen worden per jaar vooraf in rekening gebracht en moeten ook vooraf worden betaald. Niet gebruikte bedragen kunnen niet worden meegenomen naar de nieuwe periode. Een abonnement kan op iedere eerste dag van de maand ingaan.

De abonnementen beginnen bij € 2.400 (exclusief BTW) per jaar. Dit is echt het minimum.
We moeten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wel de tijd krijgen om het contact met u op te bouwen, om u en uw wensen te begrijpen, 

Aan de eerder genoemde adviesonderwerpen zijn uurtarieven verbonden variërend van € 80 tot € 160.
Met andere woorden, neemt een relatie alleen adviezen af van € 80 dan staan wij 30 uur ter beschikking, bij adviezen van € 160 zijn dat er altijd nog 15.

Op de tarieven die normaal bij dit soort adviezen worden berekend is bij een abonnement een korting toegepast van 20%.

Dus korting en zekerheid gegarandeerd.

Interesse?

Neem dan contact met ons op.